Стоматолошка ординација д-р Маркоски

 

Долгогодишно искуство, позитивен пристап во грижата за оралното здравје на пациенти од сите возрасни групи создавано преку професионалниот и стручен однос на д-р Љубчо Маркоски.

Стоматолошката протетика е синонимот за препознавање кај пациентите. 

 

Стоматолошка ординација

Дејноста на фирмата:

Кратко инфо..

Препознатливост

Современи методи за работа, позитивен пристап, комфорна и релаксирана атмосфера
Кратко инфо..

Специфика

Вредноста на една насмевка е во здрави и убави заби. Затоа, протетиката е наша тесна специјалност.
Кратко инфо..

Хуманост

За секоја детска насмевка вреди да се подаде рака. Заедно можеме да ја покажеме нивната вистинска вредност.
Кратко инфо..