ЕЛИТ МАРИ

ЕЛИТ МАРИ – Фризерско студио

Со повеќе од 10 години постоење го докажуваат нивниот постојан квалитет во услугите и грижата кон клиентите.

Ефикасни и професионални во услугата се нивните синоними во работата.

Фризерско студио

Дејноста на фирмата:

Кратко инфо..

Препознатливост

Кратко инфо..

Специфика

Кратко инфо..

Хуманост

Грижата за секој е нивниот мотив за работа. Сите деца заслужуваат убав изглед и спокојно детство.
Кратко инфо..
elit mari