Аптека Цито Фарм, Велес

 

Здравјето на пациентите го одржуваме од 2006-та година, почитувајќи  ги најсовремените производствени стандарди, нудиме производи во врвен квалитет, а при тоа задржувајќи ги нашите вредности за одговорна фармацевтска компанија. Секогаш во дослух со потребите на нашите пациенти применуваме современи форми на нудење на услуги

Аптека

Дејноста на фирмата:

Кратко инфо..

Препознатливост

Квалитени производи, нови услуги, достапни лекови во текот на целиот месец
Кратко инфо..

Специфика

Професионален пристап, лекови, препарати и козметика за сите потреби на клиентите
Кратко инфо..

Хуманост

Иднината е кај децата, а здрави деца се и среќни деца. Даваме поддршка за нивна здрава насмевка!
Кратко инфо..