ФИЗИОАРТ - Штип

ФИЗИОАРТ е ординација по физикална терапија, масажа и кинезитерапија која за брзо време се етаблираше во една од најпрофесионалните ординации во Штип и Источниот регион. Широка понуда на медицински и релаксирачки масажи изведувани од професионални физиотерапевти. Препознатливи во Штип и по ексклузивните понуди за терапија и релаксација.

Повеќе информации на веб страницата: www.fizioart-mk.com

Дејноста

Медицина и услужни дејности

Препознатливост

Ексклузивни понуди, професионален и високообучен тим со градење со силна посветеност кон потребите на пациентите.

Специфика

Совети од професионалци и секојдневна примена на современи методи и техники што произлегуваат од светските трендови во физикалната терапија.

Хуманост

Заедно креираме стандарди за подобро здравје на децата!