Стоматолошка ординација д-р Слободан Стефановски

 

Сите видови на стоматолошки услуги од областа на стоматологијата,  ортодонцијата, естетска стоматологија, како и искутво во оралната хирургија ги добивате од професионалниот и искусен д-р Слободан Стефановски. 

Искуство и квалитет!

 

Стоматолошка ординација

Дејноста на фирмата:

Кратко инфо..

Препознатливост

Ортодонција, орална хирургија, естетска стоматологија за сите видови на стоматолошки потреби
Кратко инфо..

Специфика

Оралното здравје е чуварот на Вашето целокупно здравје. Грижата за Вашите заби е наша одговорност!
Кратко инфо..

Хуманост

Здрава и убава насмевка заслужува секое дете. Од нас зависи дали тоа ќе го овозможиме!
Кратко инфо..