Инжинеринг Марлим, Прилеп

Инжинеринг Марлим од Прилеп се специјализирана компанија со долгогодишна децениска традиција во изработка и монтажа на сите видови на поцинкован и пластифициран лим.

Facebook: Mar-Lim Prilep
E-mail: mar-lim@live.com

Дејноста

Производство и услуги

Препознатливост

Со високо квалитетните производи и услугите од професоналните екипи до реализирани деловни и станбени објекти

Специфика

Клиентот секогаш го добива посакуваниот изглед на својот објект како резултат на задржаниот квалитет на производот, сеопфатната услуга и посветениот и обучен тим.

Хуманост

Посветеноста кон една работа гради трајни вредности. Да ги учиме децата кон трајните вредности и да придонесеме кон сигурна иднина.