Аптека ХИГИЈА, Куманово

Аптека Хигија е синоним за здравје, хигиена и чистота, затоа што сите фармацевтски, козметички, санитетски, медицински помагала може да се најдат во “пехарот“ на Хигија.

Дејноста

Аптека

Препознатливост

Традиција, постојаност во квалитет и широк спректар на фармацевтски производи од реномирани фармацевтски компании

Специфика

Од пехарот на Хигија до подобро здравје, чистота и хигиена. Цврсти и дологогдишни врски со пациентите и клиенти од сите возрасти.

Хуманост

Секоја акција за здравје е потврда дека иднината на нашите деца е загарантирана! Вложуваме во идните генерации!