Аптека Сарај Фарм,Скопје

Во Аптека Сарј Фарм во Скопје во секое време се на располагање  на пациентите  сите фарамцевтски препарати и лекови, а во својот асортиман на понуда се и разни козметички средства и препарати и со органско потекло. 

Аптека Сарј Фарм е синоним за семејна аптека. 

Аптека

Дејноста на фирмата:

Кратко инфо..

Препознатливост

Брза, професионала и квалитетна фармацевтска услуга за секој пациент
Кратко инфо..

Специфика

Клиентите и нивните потреби во служба на нашиот професионален кадар
Кратко инфо..

Хуманост

Ранливите категории на лица не треба да бидат оставени зад никого. Даваме поддршка за нивните желби и потреби!
Кратко инфо..