Аптека Мента Фарм,Прилеп

Во Аптека Мента Фарм во Прилеп има широк спектар на фармацевтски и козметички средства од реномирани производствени компании од оваа област. Достапни производи, стручен кадар и позитивен однос кон клиентите се атрибутите по кои се препознаваат.

 

Аптека

Дејноста на фирмата:

Кратко инфо..

Препознатливост

Широк спектар на лекови, козметика, средства и препарати од реномирани брендови.
Кратко инфо..

Специфика

Потребите на пациентот се водилка во нашата работа. Акциски попусти, прилагодување на услугите и прозиводите на потребите на клиентот.
Кратко инфо..

Хуманост

Здравјето не познава род, возраст, етничка припадност, националност... Сите се еднакви и сите заслужуваат здравје! Ние се грижиме тоа да го поддржиме и одржиме!
Кратко инфо..