Аптека Бел Лек, Кичево

Фармација, козметика, санитарни средства од реномирани брендови се дел од асортиманот на Аптека  Бел Лек, Кичево.

Препознатливи и по општествената одговорност и грижата за своите сограѓани и пошироко во Кичево.

Дејноста

Аптека

Препознатливост

Достапни лекови, квалитетна услуга, континуирана грижа за пацинетите

Специфика

Етичност, одговорност и посветеност кон заедницата

Хуманост

Општествената одговорност се покажува кога ги следиш потребите на најранливите категории. Тие се наши деца и поддржуваме иницијативи за подобра иднина на секое дете!